Aloevera honing

Forever Bee Honey is een honing die bijen produceren om hun jongen te voeden. Uit bloemen wordt de nectar gehaald, waaraanaloevera honing de bijen enzymen toevoegen. Vervolgens leveren ze de honing af in de korf. Honing is een goede koolhydraten leverancier. Deze bevat een hoog gehalte aan glucose, fructose en sacharose.In honing zitten daarnaast ook vitaminen,mineralen, proteïne en aminozuren. Honing is een waardevol natuurproduct voor mensen met een gevoelige spijsvertering. De suikers in de honing zijn licht verteerbaar en kunnen gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Hiermee kan energie snel op peil worden gebracht. Forever Bee Honey is een natuurlijk, puur product en bevat geen conserveermiddelen en kunstmatige smaak- of  kleurstoffen.

Elke dag een lepel Honing van Forever is een voedzaam product en wat ook nog lekker is. Ik gebruik het i.p.v. andere zoetstoffen omdat bij deze honing geen suikers zijn toegevoegd.  Ook kun je dit lekker in je maaltijden gebruiken zoals; Thee, Yoghurt, Salades. Probeer dit zelf maar eens, is goed en gezond voor je huid en weerstand.

 

 

 

 

 

Voor bestellen klik hier

Koud geslingerd .Ondersteunt een gezonde spijsvertering.Levert  snel extra energie op.Natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen, smaak– en kleurstoffen.

500 gram

Share

About Tiny Langenkamp

Hoi, ik ben Tiny Langenkamp. Al meer dan 20 jaar gebruik ik Aloe vera producten voor mijn algemene gezondheid. Producten van het merk Forever Living Products. Door al mijn gebruikers ervaringen van mijzelf en van mensen die de producten gebruiken help ik mensen graag met meer informatie. Heeft u vragen over de producten stuur gerust een email. Gr Tiny
This entry was posted in Nieuws, Voedingssupplementen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>