Bijenpollen

Bijen verzamelen stuifmeel (pollen) als voedsel en brengen deze naar hun korven. Er is geen voedsel dat een grotere verscheidenheid aan fundamentele bestanddelen bevat zoals vitaminen, enzymen,bijenpol proteïnen, plantaardige vetzuren en aminozuren. Deze stoffen hebben bovendien een onderling versterkende werking. De voedingsstoffen in de pollen zijn licht verteerbaar en worden gemakkelijk door ons lichaam opgenomen. Forever Bee Pollen is een volledig natuurlijk product en bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen.


Voedingssuplement

Een rijke bron van energie

Wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen Natuurlijk product zonder conserverings-middelen, smaak– en kleurstoffen

Gebruiksaanwijzing

Begin met 1/4 tablet per dag, als test op een allergische reactie. Verhoog dan geleidelijk tot de gewenste hoeveelheid. Een normale dosering bestaat uit één à drie tabletten per dag, in te nemen bij de maaltijd, met water. Voor extra energie wordt Forever Bee Pollen vaak gecombineerd met Aloe Vera Gel of Aloe Berry Nectar. Forever Bee Pollen is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding.

Advies

Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden.Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten

Pollen 500 mg, honing, Koninginnegelei, stearinezuur en siliciumdioxide.

Inhoud

100 tabletten

 

Share

About Tiny Langenkamp

Hoi, ik ben Tiny Langenkamp. Al meer dan 20 jaar gebruik ik Aloe vera producten voor mijn algemene gezondheid. Producten van het merk Forever Living Products. Door al mijn gebruikers ervaringen van mijzelf en van mensen die de producten gebruiken help ik mensen graag met meer informatie. Heeft u vragen over de producten stuur gerust een email. Gr Tiny
This entry was posted in Voedingssupplementen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>